Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Sluit deze melding
Dreambaby Tweedehands \Koop je babyspullen in alle vertrouwen met Dreambaby Tweedehands!

Tweedehands kopenin alle vertrouwen

Alle binnengebrachte artikelen moeten voldoen aan specifieke voorwaarden. Je kan het volledige assortiment in alle rust online bekijken. De artikelen die je online reserveert, bekijk je in je Dreambaby Tweedehandswinkel en eens je gekozen hebt, betaal je in alle gemak in de winkel. Tweedehands kopen zonder zorgen.

Shoppen op de website van Dreambaby Tweedehands

Shoppen op de website van Dreambaby Tweedehands

Alle artikelen in het aanbod moeten voldoen aan strenge criteria met betrekking tot zichtbare gebreken en netheid. De foto's op de website geven de toestand van de artikelen correct weer. De tweedehandsartikelen blijven in de Dreambaby Tweedehandswinkel waar ze zijn binnengebracht. Hierdoor kan je per reservatie enkel artikelen uit 1 Dreambaby Tweedehandswinkel reserveren. Voor een reservatie uit een andere Dreambaby Tweedehandswinkels dien je een nieuwe reservatie te plaatsen. De prijs van een artikel wordt bepaald door de verkoper. Dreambaby Tweedehands kan dus niet in naam van de verkoper onderhandelen over de verkoopprijs. Wil je weten hoe we de spullen nakijken? Bekijk dan hier onze checklist.

Goederen bekijken in een Dreambaby Tweedehandswinkel

Goederen bekijken in een Dreambaby Tweedehandswinkel

Je kan je gereserveerde goederen zelf controleren in de Dreambaby Tweedehandswinkel wanneer het jou past. Je kiest zelf de dag en tijdstip waarop je je artikelen komt bekijken. Bovendien kan je voor al je vragen terecht bij onze medewerkers. Is het artikel toch niet wat je verwacht had? Geen probleem, dan mag je het gewoon laten staan.

Eenvoudig betalen

Eenvoudig betalen

Eens je keuze gemaakt is, betaal je eenvoudig met een bankkaart of een kredietkaart in de Dreambaby Tweedehandswinkel

Direct van verkoper naar koper

Direct van verkoper naar koper

Dreambaby Tweedehands handelt als tussenpersoon in opdracht van de verkoper en regelt voor hem of haar de verkoop. Dit betekent dat je tweedehands artikelen rechtstreeks van een particulier koopt. Daarom geldt op de tweedehands artikelen geen garantie vanwege Dreambaby.
Alleen op uitdrukkelijk verzoek zullen we de contactgegevens van de verkoper uitwisselen. Zo kan je die persoon contacteren als het artikel toch een gebrek vertoont of niet overeenstemt met de omschrijving.